SCHOONMAAKBEDRIJF GENT

Schoonmaakbedrijf Gent

Nood aan een poetshulp in Gent? De Schoonmakerij helpt je met een stevig opgeleide hulp in huis in de volledige Gentse regio.

Wij hebben een groot netwerk van betrouwbare poetshulpen, die op zeer snelle termijn bij jou aan de slag kunnen. Al onze medewerkers zijn daarbij ervaren en goed verzekerd: ze gaan met plezier bij jou aan de slag voor allerlei huishoudelijke taken en doen daarbij uitsluitend beroep op ecologische producten, met respect voor mens en milieu. Bovendien is het ook een zeer voordelige oplossing, aangezien je gebruik maakt van elektronische dienstencheques. Wil jij van de voordelen genieten van een efficiënte poetshulp in je huis te Gent? Neem dan snel contact met ons op.

Waar we sterk in zijn!

Persoonlijk en snel

We behandelen je aanvraag onmiddellijk en werken niet met een wachtlijst! We zorgen voor een vaste poetshulp en vervanging bij afwezigheid.

Een hart voor mens en milieu

We houden onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk en stimuleren het gebruik van ecologische producten.

Kwaliteit en ervaring

We zetten in op kwaliteit, betrouwbaarheid, opleiding en ervaring!

Vul hier je aanvraag in!


Happy customers

We laten ook graag onze happy customers even aan het woord!

Mijn poetshulp werkt ondertussen 6 jaar bij mij thuis op maandag. Ik ben meer dan tevreden over haar werk! In al die jaren is zij nog nooit afwezig geweest wegens ziekte en ze is steeds op tijd.

Vanessa

GENT

Ik wil jullie graag bedanken voor de bewezen diensten! Indien ik later opnieuw poetshulp nodig heb, neem ik zeker contact op met De Schoonmakerij

Wendy

GENT

Onze poetshulp is heel sympathiek, stipt en plichtbewust.

Ze poetst grondig, is steeds flexibel, en zeurt nooit wanneer er nog een beetje rommel ligt. Alles zeer goed dus!
Ilse

GENT

Dien je aanvraag in bij ons schoonmaakbedrijf in Gent!

Waarom we graag poetsen in Gent:

De Schoonmakerij is een schoonmaakbedrijf die in de volledige regio van Gent actief is voor allerlei huishoudelijk werk. Sint-Amandsberg, Drongen, Merelbeke, …

We kunnen vlot opstarten in de volledige regio, doordat onze medewerkers vlakbij wonen. Ze helpen je met de volledige schoonmaak van je huis, zoals ramen lappen, afwassen en stofzuigen. Onze poetshulpen zijn grondig opgeleid en bezitten de juiste ervaring om alle verschillende huishoudelijke taken snel en efficiënt uit te voeren. Om van onze poetsdienst gebruik te maken, kies je voor elektronische dienstencheques. Zo verloopt de betaling even vlot als de service die wij je bieden… en wat nog mooier is, is dat overheid hier zijn steentje aan bijdraagt, doordat dienstencheques fiscaal aftrekbaar zijn. Dienstencheques kosten bij bestelling 9 euro, maar na de belastingsaftrek kosten ze slechts 7,20 euro. Geen enkele reden om niet voor dit voordeel te kiezen! Woon je in de regio van Gent en wil je graag gebruik maken van onze poetsdienst? Neem dan contact met ons op: wij gaan samen met jou op zoek naar een poets- of strijkhulp die je ondersteunt bij al je huishoudelijke taken. We gaan als Gents schoonmaakbedrijf je specifieke wensen zorgvuldig na, zodat je huishoudhulp volledig aan je verwachtingen kan voldoen.

Een greep uit onze andere locaties

Ben je op zoek naar een poetshulp in een andere locatie? Wij bedienen onder andere onderstaande gebieden: