Schoonmaak Kapellen

Schoonmaak Kapellen

Ben op zoek naar schoonmaak in Kapellen? Dan kunnen wij bij De Schoonmakerij je zeker helpen. We hebben namelijk een stevig opgeleide hulp in huis in de volledige Antwerpse regio & daar net buiten.

Dankzij ons groot netwerk van betrouwbare poetshulpen die op zeer snelle termijn bij jou aan de slag kunnen, kan meestal binnen dezelfde week van je aanvraag nog een kuisvrouw bij jou aan de slag. We werken dus niet met een wachtlijst!

Al onze medewerkers zijn daarbij ervaren en goed verzekerd: ze gaan met plezier bij jou aan de slag voor allerlei huishoudelijke taken en doen daarbij uitsluitend beroep op ecologische producten, met respect voor mens en milieu.

Bovendien is het ook een zeer voordelige oplossing, aangezien je gebruik maakt van elektronische dienstencheques. Wil jij van de voordelen genieten van een efficiënte poetshulp in je huis te Kapellen? Neem dan snel contact met ons op.

Waar we sterk in zijn!

Persoonlijk en snel

We behandelen je aanvraag onmiddellijk en werken niet met een wachtlijst! We zorgen voor een vaste poetshulp en vervanging bij afwezigheid.

Een hart voor mens en milieu

We houden onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk en stimuleren het gebruik van ecologische producten.

Kwaliteit en ervaring

We zetten in op kwaliteit, betrouwbaarheid, opleiding en ervaring!

Vul hier je aanvraag in!


Happy customers

We laten ook graag onze happy customers even aan het woord!

Mijn poetshulp werkt ondertussen 6 jaar bij mij thuis op maandag. Ik ben meer dan tevreden over haar werk!

In al die jaren is zij nog nooit afwezig geweest wegens ziekte en ze is steeds op tijd.

Vanessa

ANTWERPEN

Ik wil jullie graag bedanken voor de bewezen diensten!

Indien ik later opnieuw poetshulp nodig heb, neem ik zeker contact op met De Schoonmakerij

Wendy

GENT

Onze poetshulp is heel sympathiek, stipt en plichtbewust.

Ze poetst grondig, is steeds flexibel, en zeurt nooit wanneer er nog een beetje rommel ligt. Alles zeer goed dus!

Ilse

GENT

Vraag hier je poetshulp aan in Kapellen!

Waarom we graag poetsen in Kapellen:

Wij zijn actief in de volledige regio rond Antwerpen, dus ook in de randgemeenten als Ekeren, Kapellen of Brasschaat. Aarzel dus niet om ons te contacteren als je in de regio Kapellen woont, want onze huishoudhulpen wonen in de buurt.

Wij hebben een groot netwerk van betrouwbare schoonmaaksters, die op zeer snelle termijn kunnen opstarten. Wederzijds respect vinden wij erg belangrijk om een succesvolle samenwerking te bewerkstelligen.

Onze schoonmaaksters zijn ervaren en goed opgeleid, waarbij ze ook verzekerd zijn om je bij het poetswerk te ondersteunen. Ze kunnen allerlei huishoudelijke taken uit handen nemen: strijkhulp, afwassen, ramen lappen – onze medewerkers helpen je er met veel plezier meer. Je mag er dus gerust van zijn dat je huis er kraaknet zal bijliggen, en dat allemaal met behulp van ecologische producten.

Bovendien maakt ons systeem van elektronische dienstencheques de regeling enkel nog eenvoudiger. Eén uur hulp staat gelijk aan één dienstencheque: je betaalt dus enkel het afgesproken bedrag en je hoeft geen contant geld in huis te halen. De dienstencheques zijn daarbij ook nog eens voor maar liefst 30% fiscaal aftrekbaar, in plaats van €9 betaal je dus slechts €7,20. Je bespaart dus €2,70 per uur.

Afbeelding: Wikimedia

Een greep uit onze andere locaties

Ben je op zoek naar een poetshulp in een andere locatie? Wij bedienen onder andere onderstaande gebieden: