POETSVROUW GENT

Poetsvrouw Gent

Wil je graag een poetsvrouw in Gent inschakelen? Kies dan voor De Schoonmakerij: een betrouwbaar poetsbureau dat actief is in de volledige Gentse regio.

Wij hebben een groot netwerk aan poetsvrouwen die we via elektronische dienstencheques snel bij jou kunnen laten opstarten. Je kan daarbij genieten van een fiscaal voordeel en een betrouwbare service, want wij rekenen geen extra kosten aan. Al onze medewerkers zijn ook goed opgeleid en verzekerd. Ze helpen je graag om je huis kraaknet te houden. Wil je ook hulp inschakelen voor je strijk of andere huishoudelijke taken? Contacteer ons gerust, zodat we samen op zoek kunnen gaan naar een oplossing op maat.

Contacteer ons snel als je graag beroep doet op een poetsvrouw in Gent.

Waar we sterk in zijn!

Persoonlijk en snel

We behandelen je aanvraag onmiddellijk en werken niet met een wachtlijst! We zorgen voor een vaste poetshulp en vervanging bij afwezigheid.

Een hart voor mens en milieu

We houden onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk en stimuleren het gebruik van ecologische producten.

Kwaliteit en ervaring

We zetten in op kwaliteit, betrouwbaarheid, opleiding en ervaring!

Vul hier je aanvraag in!


Happy customers

We laten ook graag onze happy customers even aan het woord!

Mijn poetshulp werkt ondertussen 6 jaar bij mij thuis op maandag. Ik ben meer dan tevreden over haar werk!

In al die jaren is zij nog nooit afwezig geweest wegens ziekte en ze is steeds op tijd.
Vanessa

ANTWERPEN

Ik wil jullie graag bedanken voor de bewezen diensten!

Indien ik later opnieuw poetshulp nodig heb, neem ik zeker contact op met De Schoonmakerij
Wendy

GENT

Onze poetshulp is heel sympathiek, stipt en plichtbewust.

Ze poetst grondig, is steeds flexibel, en zeurt nooit wanneer er nog een beetje rommel ligt. Alles zeer goed dus!
Ilse

GENT

Vraag hier je poetsvrouw aan in Gent!

Waarom we graag poetsen in Gent:

We vinden het belangrijk om een hoge mate van flexibiliteit aan te bieden. Doordat we actief zijn in de volledige regio van Gent, kunnen wij dan ook snel iemand bij jou laten opstarten.

Onze medewerkers zijn afkomstig uit de buurt van Gent en gaan met plezier bij je aan de slag, ook als je in één van de aangrenzende deelgemeenten woont. Contacteer ons dus gauw als je benieuwd bent naar onze diensten. Samen zoeken we naar een oplossing voor je huishoudelijke wensen! Onze poetshulpen kunnen allerlei taken uitvoeren, zoals koken, ramen lappen en stofzuigen. Dankzij hun grondige opleiding en het gebruik van de juiste, ecologische schoonmaakproducten mag je er zeker van zijn dat je huis er kraaknet zal bijliggen. Om een poetshulp in Gent in te schakelen, gebruik je elektronische dienstencheques. Deze zijn fiscaal aftrekbaar, waardoor een cheque in werkelijkheid slechts 7,20 euro per uur kost. Ze zijn ook erg handig te gebruiken, zodat de betaling net zo vlot verloopt als de service die wij je bieden. Wij nemen graag je huishoudelijke zorgen voor jou uit handen. Ga je op vakantie? Of wil je je poetsvrouw juist nog vaker lang laten komen? Wij regelen het, zodat jij ten volle kan genieten van een schoon huis.

Een greep uit onze andere locaties

Ben je op zoek naar een poetshulp in een andere locatie? Wij bedienen onder andere onderstaande gebieden: