POETSVROUW ANTWERPEN

Poetsvrouw Antwerpen

Maak gebruik van je dienstencheques in Antwerpen en schakel een betrouwbaar bureau in. De Schoonmakerij helpt je vlot op weg.

Dankzij ons poetsbureau schakel je een poetsvrouw in in Antwerpen via elektronische dienstencheques. Heb je momenteel ook nog papieren dienstencheques in je bezit? Geen probleem, want die kan je nog bij ons inleveren tot je overschakelt naar het elektronische systeem.

Dit nieuwe systeem biedt tal van voordelen: de dienstencheques zijn eenvoudig aan te vragen én te gebruiken. Doordat ze bovendien fiscaal aftrekbaar zijn, leveren ze je ook een mooi belastingvoordeel op. Je hoeft je niet langer zorgen te maken over extra kosten, want één uur werken staat gelijk aan één dienstencheque, waarbij geen minuut te veel wordt aangerekend.

Kies voor het gebruiksgemak van dienstencheques en kies voor een poetsvrouw in Antwerpen.

Waar we sterk in zijn!

Persoonlijk en snel

We behandelen je aanvraag onmiddellijk en werken niet met een wachtlijst! We zorgen voor een vaste poetshulp en vervanging bij afwezigheid.

Een hart voor mens en milieu

We houden onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk en stimuleren het gebruik van ecologische producten.

Kwaliteit en ervaring

We zetten in op kwaliteit, betrouwbaarheid, opleiding en ervaring!

Vul hier je aanvraag in!


Happy customers

We laten ook graag onze happy customers even aan het woord!

Mijn poetshulp werkt ondertussen 6 jaar bij mij thuis op maandag. Ik ben meer dan tevreden over haar werk!

In al die jaren is zij nog nooit afwezig geweest wegens ziekte en ze is steeds op tijd.

Vanessa

ANTWERPEN

Ik wil jullie graag bedanken voor de bewezen diensten!

Indien ik later opnieuw poetshulp nodig heb, neem ik zeker contact op met De Schoonmakerij

Wendy

GENT

Onze poetshulp is heel sympathiek, stipt en plichtbewust.

Ze poetst grondig, is steeds flexibel, en zeurt nooit wanneer er nog een beetje rommel ligt. Alles zeer goed dus!

Ilse

ANTWERPEN

Vraag hier je poetsvrouw aan in Antwerpen!

Waarom we graag poetsen in Antwerpen:

Met Antwerpen als uitvalsbasis zijn veel van onze medewerkers afkomstig uit de regio. Ze kunnen je ondersteunen bij al je schoonmaakwerk, maar ook bij strijkwerk of andere huishoudelijke klusjes. Onze huishoudhulpen komen met plezier bij jou langs in de Antwerpse regio en zijn gespecialiseerd in het onderhoud van zowel grote als kleine oppervlakken.

Woon je in Berchem, Edegem, Schoten of Brasschaat? Of woon je in een andere regio van Gent en ben je benieuwd naar onze diensten? We bieden een persoonlijke oplossing op maat, dus contacteer ons snel om te ontdekken wat we voor jou kunnen betekenen. Doordat we sterk actief zijn in de regio, is een snelle opstart gegarandeerd.

Onze poetshulpen kunnen tal van huishoudelijke taken uit handen nemen: strijken, hulp bij het koken of ramen lappen, bijvoorbeeld. Daarbij maken ze enkel gebruik van ecologische producten die een minimale impact op het milieu hebben, met respect voor mens en natuur.

We selecteren de meest gemotiveerde en professionele hulp om je de grootste kwaliteit te bieden. Bovendien zijn er geen bijkomende kosten als klant van De Schoonmakerij: na fiscale aftrek betaal je maar 7,20 euro per uur, zonder beheerskosten, transportvergoedingen of andere extra’s.

Kies dus voor het gemak van een poetshulp via dienstencheques in Antwerpen en geniet van de extra tijd die je overhoudt.

Een greep uit onze andere locaties

Ben je op zoek naar een poetshulp in een andere locatie? Wij bedienen onder andere onderstaande gebieden: