POETSHULP WOMMELGEM

Poetshulp Wommelgem

Zoek je een poetshulp in Wommelgem? Maak kennis met De Schoonmakerij: een efficiënt poetsbedrijf dat actief is in de volledige regio van Antwerpen.

Wij hebben een ruim netwerken van poetshulpen die je huis regelmatig een grondige schoonmaakbeurt kunnen geven? Wil je liever iemand die de strijk van je overneemt? Ook dat is geen probleem: bij ons kan je terecht voor een uitgebreid dienstenpakket.

Alle poetshulpen zijn ervaren en krijgen de nodige opleidingen, zodat ze volledig aan je wensen kunnen beantwoorden. We maken daarbij ook steeds gebruik van ecologische producten, met respect voor mens en milieu.

Contacteer ons nu voor een poetshulp in Wommelgem en dan gaan we zo snel mogelijk bij jou aan de slag!

Waar we sterk in zijn!

Persoonlijk en snel

We behandelen je aanvraag onmiddellijk en werken niet met een wachtlijst! We zorgen voor een vaste poetshulp en vervanging bij afwezigheid.

Een hart voor mens en milieu

We houden onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk en stimuleren het gebruik van ecologische producten.

Kwaliteit en ervaring

We zetten in op kwaliteit, betrouwbaarheid, opleiding en ervaring!

Vul hier je aanvraag in!


Happy customers

We laten ook graag onze happy customers even aan het woord!

Mijn poetshulp werkt ondertussen 6 jaar bij mij thuis op maandag. Ik ben meer dan tevreden over haar werk!

In al die jaren is zij nog nooit afwezig geweest wegens ziekte en ze is steeds op tijd.

Vanessa

WOMMELGEM

Ik wil jullie graag bedanken voor de bewezen diensten!

Indien ik later opnieuw poetshulp nodig heb, neem ik zeker contact op met De Schoonmakerij

Wendy

WOMMELGEM

Onze poetshulp is heel sympathiek, stipt en plichtbewust.

Ze poetst grondig, is steeds flexibel, en zeurt nooit wanneer er nog een beetje rommel ligt. Alles zeer goed dus!

Ilse

GENT

Vraag hier je poetshulp aan in Wommelgem!

Waarom we graag poetsen in Wommelgem:

Onze uitvalsbasis is Antwerpen en onze medewerkers zijn dan ook afkomstig uit de regio, wat de afstand tussen woon- en werkplaats beperkt. Je poetshulp kan op zeer korte termijn bij je starten. De Schoonmakerij biedt dus een hoge mate van flexibiliteit die zowel door medewerkers als klanten ten zeerste wordt gewaardeerd!

Woon je niet in Wommelgem, maar ben je benieuwd of we onze diensten ook in jouw regio aanbieden? Neem gerust met contact met ons op: De Schoonmakerij is actief in de volledige streek rond Antwerpen. We zijn de ideale keuze als je graag werkt met elektronische dienstencheques. Die kosten je na aftrek slechts 7,20 euro per uur, een bijzonder voordelige oplossing dus.

Eén uur werk staat gelijk aan één dienstencheque en er wordt geen minuut te veel aangerekend. Je betaalt ook geen bijkomende kosten: vergeet beheerskosten, transportvergoedingen of andere nodeloze oplossingen!

Zoek je dus hulp bij de schoonmaak, strijk of andere klusjes? We staan voor je klaar. We bieden de perfecte oplossing voor wie snel en efficiënt een poetshulp wil inschakelen in Wommelgem: we selecteren speciaal voor jou gemotiveerde en professionele hulp die je de grootste kwaliteit biedt..

Afbeelding: Wikimedia

Een greep uit onze andere locaties

Ben je op zoek naar een poetshulp met dienstencheques in een andere locatie? Wij bedienen onder andere onderstaande gebieden: