POETSHULP SINT-AMANDSBERG

Poetshulp Sint-Amandsberg

Zoek je een poetshulp in Sint-Amandsberg? Maak kennis met De Schoonmakerij: een efficiënt poetsbedrijf dat actief is in de volledige regio van Antwerpen.

Wij hebben een ruim netwerken van poetshulpen die je huis regelmatig een grondige schoonmaakbeurt kunnen geven? Wil je liever iemand die de strijk van je overneemt? Ook dat is geen probleem: bij ons kan je terecht voor een uitgebreid dienstenpakket.

Alle poetshulpen zijn ervaren en krijgen de nodige opleidingen, zodat ze volledig aan je wensen kunnen beantwoorden. We maken daarbij ook steeds gebruik van ecologische producten, met respect voor mens en milieu.

Contacteer ons nu voor een poetshulp in Sint-Amandsberg en dan gaan we zo snel mogelijk bij jou aan de slag!

Waar we sterk in zijn!

Persoonlijk en snel

We behandelen je aanvraag onmiddellijk en werken niet met een wachtlijst! We zorgen voor een vaste poetshulp en vervanging bij afwezigheid.

Een hart voor mens en milieu

We houden onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk en stimuleren het gebruik van ecologische producten.

Kwaliteit en ervaring

We zetten in op kwaliteit, betrouwbaarheid, opleiding en ervaring!

Vul hier je aanvraag in!


Happy customers

We laten ook graag onze happy customers even aan het woord!

Mijn poetshulp werkt ondertussen 6 jaar bij mij thuis op maandag. Ik ben meer dan tevreden over haar werk!

In al die jaren is zij nog nooit afwezig geweest wegens ziekte en ze is steeds op tijd.

Vanessa

SINT-AMANDSBERG

Ik wil jullie graag bedanken voor de bewezen diensten!

Indien ik later opnieuw poetshulp nodig heb, neem ik zeker contact op met De Schoonmakerij

Wendy

SINT-AMANDSBERG

Onze poetshulp is heel sympathiek, stipt en plichtbewust.

Ze poetst grondig, is steeds flexibel, en zeurt nooit wanneer er nog een beetje rommel ligt. Alles zeer goed dus!

Ilse

GENT

Vraag hier je poetshulp aan in Sint-Amandsberg!

Waarom we graag poetsen in Sint-Amandsberg:

Sint-Amandsberg ligt vlakbij Gent en is daarom vlot te bereiken voor onze medewerkers. Heb je veel strijkwerk of ben je juist op zoek naar iemand die regelmatig je huis grondig kan schoonmaken met behulp van dienstencheques?

Dat is geen enkel probleem: onze huishoudhulpen komen met plezier bij jou langs in Sint-Amandsberg en zijn gespecialiseerd in het onderhoud van zowel grote als kleine oppervlakken.
Woon je in Sint-Amandsberg, Oostakker, Gentbrugge of Destelbergen? Of woon je in een andere regio van Gent en ben je benieuwd naar onze diensten?

Neem dan snel contact met ons op voor een persoonlijke oplossing op maat. Elke klant heeft immers specifieke wensen. Die communiceren we duidelijk met onze goed opgeleide en ervaren medewerkers, zodat het duidelijk is wat zowel klanten als poetshulpen van elkaar verwachten.

Doordat wij actief zijn in de regio, kunnen we een snelle opstart garanderen… zo kan je op zeer korte termijn genieten van een kraaknet huis waar onze medewerkers allerlei huishoudelijke taken op zich nemen, zoals strijken, ramen lappen en afstoffen.

We kiezen daarbij uitsluitend voor ecologische producten, zodat een minimale impact op het milieu gegarandeerd wordt. Maak je leven wat makkelijker en kies voor een poetsbureau met dienstencheques!

Afbeelding: Wikimedia

Een greep uit onze andere locaties

Ben je op zoek naar een poetshulp met dienstencheques in een andere locatie? Wij bedienen onder andere onderstaande gebieden: