POETSHULP MORTSEL

Poetshulp Mortsel

Zoek je een poetshulp in Mortsel? Maak kennis met De Schoonmakerij: een efficiënt poetsbedrijf dat actief is in de volledige regio van Antwerpen.

Wij hebben een ruim netwerken van poetshulpen die je huis regelmatig een grondige schoonmaakbeurt kunnen geven? Wil je liever iemand die de strijk van je overneemt? Ook dat is geen probleem: bij ons kan je terecht voor een uitgebreid dienstenpakket.

Alle poetshulpen zijn ervaren en krijgen de nodige opleidingen, zodat ze volledig aan je wensen kunnen beantwoorden. We maken daarbij ook steeds gebruik van ecologische producten, met respect voor mens en milieu.

Contacteer ons nu voor een poetshulp in Mortsel en dan gaan we zo snel mogelijk bij jou aan de slag!

Waar we sterk in zijn!

Persoonlijk en snel

We behandelen je aanvraag onmiddellijk en werken niet met een wachtlijst! We zorgen voor een vaste poetshulp en vervanging bij afwezigheid.

Een hart voor mens en milieu

We houden onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk en stimuleren het gebruik van ecologische producten.

Kwaliteit en ervaring

We zetten in op kwaliteit, betrouwbaarheid, opleiding en ervaring!

Vul hier je aanvraag in!


Happy customers

We laten ook graag onze happy customers even aan het woord!

Mijn poetshulp werkt ondertussen 6 jaar bij mij thuis op maandag. Ik ben meer dan tevreden over haar werk!

In al die jaren is zij nog nooit afwezig geweest wegens ziekte en ze is steeds op tijd.

Vanessa

MORTSEL

Ik wil jullie graag bedanken voor de bewezen diensten!

Indien ik later opnieuw poetshulp nodig heb, neem ik zeker contact op met De Schoonmakerij

Wendy

MORTSEL

Onze poetshulp is heel sympathiek, stipt en plichtbewust.

Ze poetst grondig, is steeds flexibel, en zeurt nooit wanneer er nog een beetje rommel ligt. Alles zeer goed dus!

Ilse

GENT

Vraag hier je poetshulp aan in Mortsel!

Waarom we graag poetsen in Mortsel:

Mortsel ligt vlakbij Antwerpen, onze uitvalsbasis. Zo kunnen we de afstand tussen woon- en werkplaats beperken, wat de tevredenheid bij zowel medewerkers als klanten alleen maar ten goede kan komen.

Als je in Mortsel, Edegem, Hove of Boechout woont kunnen wij vlot bij je aan de slag, maar ook in andere gemeenten rond Antwerpen bieden we onze service aan. Neem dus snel contact met ons op als je op zoek bent naar een geschikte huishoudhulp via dienstencheques.

We kunnen je de grootste kwaliteit bieden door sterk te investeren in de opleiding en ervaring van onze medewerkers. Ze zijn gemotiveerd, professioneel en hechten veel belang aan wederzijds respect. Ook respect voor het milieu dragen we hoog in het vaandel: we gebruiken onderhoudsproducten die de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden.

Goed voor mens én milieu, dus! Als klant van De Schoonmakerij zijn er geen bijkomende kosten. Na fiscale aftrek kost een dienstencheque slechts 7,20 euro, waar geen administratieve kosten, transportvergoedingen of andere extra’s worden bijgerekend.

Onze poetshulpen kunnen je ondersteunen bij de schoonmaak en strijk, maar ook met andere huishoudelijke taken. Contacteer ons dus snel voor een oplossing op maat en schakel op korte termijn een poetshulp in bij jou in Mortsel!

Afbeelding: Wikimedia

Een greep uit onze andere locaties

Ben je op zoek naar een poetshulp met dienstencheques in een andere locatie? Wij bedienen onder andere onderstaande gebieden: