POETSHULP MELLE

Poetshulp Melle

Op zoek naar een poetshulp in Melle? Maak dan kennis met De Schoonmakerij: een efficiënt poetsbedrijf dat actief is in de regio van Gent.

Ben je op zoek naar iemand de je huis regelmatig een grondige schoonmaakbeurt kan geven? Of wil je liever iemand die de strijk van je overneemt? Bij ons kan je terecht voor een groot dienstenpakket. Onze poetshulpen zijn ervaren en krijgen de nodige opleidingen om ervoor te zorgen dat alles professioneel wordt schoongemaakt, afgestemd op jouw specifieke behoefte. We maken daarbij ook steeds gebruik van ecologische producten, met respect voor mens en milieu.

Contacteer ons nu voor een poetshulp in Melle en dan gaan we zo snel mogelijk bij jou aan de slag!

Waar we sterk in zijn!

Persoonlijk en snel

We behandelen je aanvraag onmiddellijk en werken niet met een wachtlijst! We zorgen voor een vaste poetshulp en vervanging bij afwezigheid.

Een hart voor mens en milieu

We houden onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk en stimuleren het gebruik van ecologische producten.

Kwaliteit en ervaring

We zetten in op kwaliteit, betrouwbaarheid, opleiding en ervaring!

Vul hier je aanvraag in!


Happy customers

We laten ook graag onze happy customers even aan het woord!

Mijn poetshulp werkt ondertussen 6 jaar bij mij thuis op maandag. Ik ben meer dan tevreden over haar werk! In al die jaren is zij nog nooit afwezig geweest wegens ziekte en ze is steeds op tijd.

Vanessa

ANTWERPEN

Ik wil jullie graag bedanken voor de bewezen diensten!

Indien ik later opnieuw poetshulp nodig heb, neem ik zeker contact op met De Schoonmakerij
Wendy

GENT

Onze poetshulp is heel sympathiek, stipt en plichtbewust.

Ze poetst grondig, is steeds flexibel, en zeurt nooit wanneer er nog een beetje rommel ligt. Alles zeer goed dus!
Ilse

GENT

Vraag hier je poetshulp aan in Melle!

Waarom we graag poetsen in Melle:

Wij zijn actief in de volledige regio rond Gent. Om een vlotte opstart te garanderen, vinden we het belangrijk om een poetshulp in te zetten die bij je in de buurt woont.

Op die manier wordt woon-werkverkeer geminimaliseerd en is alles makkelijk bereikbaar. Woon je in Melle, Kwatrecht, Laarne of Merelbeke? Of woon je in een andere regio en ben je benieuwd naar onze diensten? Contacteer ons dan snel en dan gaan we op zoek naar de ideale oplossing. Waar vind je een poetshulp in Melle? Iemand die aan huis komt en je helpt bij poetswerk, maar ook je was piekfijn strijkt en opplooit? Onze poetshulpen zijn opgeleid om snel en efficiënt te poetsen te strijken. Stof verdwijnt als sneeuw voor de zon en je wasgoed wordt netjes opgeplooid, met gebruik van ecologische producten. Vervolgens betaal je met elektronische dienstencheques, waarbij één uur hulp gelijk staat aan één dienstencheque. Bovendien zijn de cheques fiscaal aftrekbaar: maar liefst 30% van het bedrag kan afgetrokken worden. Aan je kraaknette te woning te Melle, hoeft dus absoluut geen hoog prijskaartje te hangen! Wil je snel een poetshul p in Melle inschakelen? Neem dan snel contact met ons op. Afbeelding: Wikimedia

Een greep uit onze andere locaties

Ben je op zoek naar een poetshulp in een andere locatie? Wij bedienen onder andere onderstaande gebieden: