POETSHULP LOCHRISTI

Poetshulp Lochristi

Vind een efficiënte en betrouwbare poetshulp in Lochristi met behulp van De Schoonmakerij.

Maak kennis met ons poetsbedrijf, waarmee we actief zijn in de volledige regio rond Gent. Onze medewerkers kan je moeiteloos al je strijk- en schoonmaakwerk toevertrouwen. Daarbij maken ze enkel gebruik van ecologische producten die zo min mogelijk het milieu schaden. Bij ons kan je terecht voor een groot dienstenpakket waarbij enkel ervaren en goed opgeleide poetshulpen worden ingezet. Die betaal je vervolgens met elektronische dienstencheques, wat een zeer eenvoudige en voordelige oplossing is.

Neem nu contact met ons op voor een poetshulp in Lochristi en we gaan zo snel mogelijk bij je aan de slag.

Waar we sterk in zijn!

Persoonlijk en snel

We behandelen je aanvraag onmiddellijk en werken niet met een wachtlijst! We zorgen voor een vaste poetshulp en vervanging bij afwezigheid.

Een hart voor mens en milieu

We houden onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk en stimuleren het gebruik van ecologische producten.

Kwaliteit en ervaring

We zetten in op kwaliteit, betrouwbaarheid, opleiding en ervaring!

Vul hier je aanvraag in!


Happy customers

We laten ook graag onze happy customers even aan het woord!

Mijn poetshulp werkt ondertussen 6 jaar bij mij thuis op maandag. Ik ben meer dan tevreden over haar werk! In al die jaren is zij nog nooit afwezig geweest wegens ziekte en ze is steeds op tijd.

Vanessa

ANTWERPEN

Ik wil jullie graag bedanken voor de bewezen diensten!

Indien ik later opnieuw poetshulp nodig heb, neem ik zeker contact op met De Schoonmakerij
Wendy

GENT

Onze poetshulp is heel sympathiek, stipt en plichtbewust.

Ze poetst grondig, is steeds flexibel, en zeurt nooit wanneer er nog een beetje rommel ligt. Alles zeer goed dus!
Ilse

GENT

Vraag hier je poetshulp aan in Lochristi!

Waarom we graag poetsen in Lochristi:

Wij zijn actief in de volledige regio rond Gent, waaronder Lochristi. Woon je ergens anders, zoals Oostakker, Destelbergen of Gentbrugge?

Ook dan hoef je niet te aarzelen om onze hulp in te schakelen. Om een optimale samenwerking te garanderen, vinden we het belangrijk dat onze medewerkers dicht bij huis aan de slag kunnen. Wij hebben daarom een groot netwerk van betrouwbare poetshulpen, die op zeer snelle termijn kunnen opstarten. Een poetshulp in Lochristi neemt alle vervelende taken uit je handen, zoals schoonmaken, maar ook strijken of hulp bij het koken. Onze medewerkers zijn goed opgeleiden bovendien verzekerd om allerhande huishoudelijke taken snel en efficiënt uit te voeren. Je mag er dus gerust van zijn dat je huis er kraaknet zal bijliggen, en dat allemaal met behulp van ecologische producten. Elektronische dienstencheques maken je het alleen nog maar makkelijker. Eén uur hulp staat gelijk aan één dienstencheque: je betaalt dus enkel het afgesproken bedrag en je hoeft geen contant geld in huis te halen. Bovendien zijn de cheques voor maar liefst 30% fiscaal aftrekbaar: er is dus geen enkele reden om niet voor een poetshulp in Lochristi te kiezen! Afbeelding: Wikimedia

Een greep uit onze andere locaties

Ben je op zoek naar een poetshulp in een andere locatie? Wij bedienen onder andere onderstaande gebieden: