POETSHULP GENTBRUGGE

Poetshulp Gentbrugge

Zoek je een poetshulp in Gentbrugge? Maak kennis met De Schoonmakerij: een efficiënt poetsbedrijf dat actief is in de volledige regio van Antwerpen.

Wij hebben een ruim netwerken van poetshulpen die je huis regelmatig een grondige schoonmaakbeurt kunnen geven? Wil je liever iemand die de strijk van je overneemt? Ook dat is geen probleem: bij ons kan je terecht voor een uitgebreid dienstenpakket.

Alle poetshulpen zijn ervaren en krijgen de nodige opleidingen, zodat ze volledig aan je wensen kunnen beantwoorden. We maken daarbij ook steeds gebruik van ecologische producten, met respect voor mens en milieu.

Contacteer ons nu voor een poetshulp in Gentbrugge en dan gaan we zo snel mogelijk bij jou aan de slag!

Waar we sterk in zijn!

Persoonlijk en snel

We behandelen je aanvraag onmiddellijk en werken niet met een wachtlijst! We zorgen voor een vaste poetshulp en vervanging bij afwezigheid.

Een hart voor mens en milieu

We houden onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk en stimuleren het gebruik van ecologische producten.

Kwaliteit en ervaring

We zetten in op kwaliteit, betrouwbaarheid, opleiding en ervaring!

Vul hier je aanvraag in!


Happy customers

We laten ook graag onze happy customers even aan het woord!

Mijn poetshulp werkt ondertussen 6 jaar bij mij thuis op maandag. Ik ben meer dan tevreden over haar werk!

In al die jaren is zij nog nooit afwezig geweest wegens ziekte en ze is steeds op tijd.

Vanessa

GENTBRUGGE

Ik wil jullie graag bedanken voor de bewezen diensten!

Indien ik later opnieuw poetshulp nodig heb, neem ik zeker contact op met De Schoonmakerij

Wendy

GENTBRUGGE

Onze poetshulp is heel sympathiek, stipt en plichtbewust.

Ze poetst grondig, is steeds flexibel, en zeurt nooit wanneer er nog een beetje rommel ligt. Alles zeer goed dus!

Ilse

GENT

Vraag hier je poetshulp aan in Gentbrugge!

Waarom we graag poetsen in Gentbrugge:

Met Gent als uitvalsbasis zijn veel van onze medewerkers afkomstig uit de regio van Gentbrugge.

Ze kunnen je ondersteunen bij al je schoonmaakwerk, maar ook bij strijkwerk of andere huishoudelijke klusjes. Onze huishoudhulpen komen met plezier bij jou langs in Gentbrugge en zijn gespecialiseerd in het onderhoud van zowel grote als kleine oppervlakken.

Woon je in Gentbrugge, Oostakker, Sint-Amandsberg of Ledeberg? Of woon je in een andere regio van Gent en ben je benieuwd naar onze diensten? We bieden een persoonlijke oplossing op maat, dus contacteer ons snel om te ontdekken wat we voor jou kunnen betekenen.

Doordat we sterk actief zijn in de regio, is een snelle opstart gegarandeerd. Onze poetshulpen kunnen tal van huishoudelijke taken uit je handen nemen: strijken, hulp bij het koken of ramen lappen, bijvoorbeeld. Daarbij maken ze enkel gebruik van ecologische producten die een minimale impact op het milieu hebben, met respect voor mens en natuur.

We selecteren de meest gemotiveerde en professionele hulp om je de grootste kwaliteit te bieden. Bovendien zijn er geen bijkomende kosten als klant van De Schoonmakerij: na fiscale aftrek betaal je maar 7,20 euro per uur, zonder beheerskosten, transportvergoedingen of andere extra’s.

Kies dus voor het gemak van een poetshulp via dienstencheques in Gentbrugge en geniet van de extra tijd die je overhoudt.

Afbeelding: Wikimedia

Een greep uit onze andere locaties

Ben je op zoek naar een poetshulp met dienstencheques in een andere locatie? Wij bedienen onder andere onderstaande gebieden: