POETSHULP ANTWERPEN

Poetshulp Antwerpen

Zoek je een efficiënte, betrouwbare poetshulp in Antwerpen? De Schoonmakerij is een poetsbedrijf dat actief is in de volledige regio. Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en flexibel, zodat je ze perfect kunnen bijstaan bij de schoonmaak en strijk.

Wij bieden verschillende diensten aan, die je eenvoudigweg betaalt met behulp van elektronische dienstencheques. Kies voor deze eenvoudige en fiscale voordelige oplossing en geniet van hulp in het huishouden zonder zorgen. Wij regelen alles: van administratie tot praktische oplossingen.

Kies voor een poetsbureau dat garant staat voor kwaliteit en neem snel contact met ons op voor een poetshulp in Antwerpen.

Waar we sterk in zijn!

Persoonlijk en snel

We behandelen je aanvraag onmiddellijk en werken niet met een wachtlijst! We zorgen voor een vaste poetshulp en vervanging bij afwezigheid.

Een hart voor mens en milieu

We houden onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk en stimuleren het gebruik van ecologische producten.

Kwaliteit en ervaring

We zetten in op kwaliteit, betrouwbaarheid, opleiding en ervaring!

Vul hier je aanvraag in!


Happy customers

We laten ook graag onze happy customers even aan het woord!

Mijn poetshulp werkt ondertussen 6 jaar bij mij thuis op maandag. Ik ben meer dan tevreden over haar werk!

In al die jaren is zij nog nooit afwezig geweest wegens ziekte en ze is steeds op tijd.

Vanessa

ANTWERPEN

Ik wil jullie graag bedanken voor de bewezen diensten!

Indien ik later opnieuw poetshulp nodig heb, neem ik zeker contact op met De Schoonmakerij

Wendy

GENT

Onze poetshulp is heel sympathiek, stipt en plichtbewust.

Ze poetst grondig, is steeds flexibel, en zeurt nooit wanneer er nog een beetje rommel ligt. Alles zeer goed dus!

Ilse

GENT

Vraag hier je poetshulp aan in Antwerpen!

Waarom we graag poetsen in Antwerpen:

Wij zijn actief in de volledige regio rond Antwerpen, dus ook in de randgemeenten. Dankzij een ruim netwerk van betrouwbare poetshulpen kunnen wij op korte termijn iemand bij jou laten opstarten.

We zetten daarbij ten volle in op goede communicatie: we brengen jouw wensen in kaart en sturen aan op wederzijds respect voor een succesvolle samenwerking.

Onze medewerkers zijn ervaren en goed opgeleid om je bij allerhande poetswerk te ondersteunen, zoals hulp bij de strijk, afwassen of ramen lappen – onze medewerkers helpen je er met veel plezier bij.

Ze zijn daarbij ook volledig verzekerd en goed beschermd tegen eventuele ongevallen. Je mag er dus gerust van zijn dat je huis er kraaknet zal bijliggen, en dat allemaal met behulp van ecologische producten.

Een ander voordeel van werken met ons poetsbureau, is het gebruik van dienstencheques. Eén uur hulp staat gelijk aan één dienstencheque: je betaalt dus enkel het afgesproken bedrag en je hoeft geen contant geld in huis te halen.

De dienstencheques zijn daarbij ook nog eens voor maar liefst 30% fiscaal aftrekbaar: er is dus geen enkele reden om niet voor een poetshulp in Antwerpen te kiezen!

Een greep uit onze andere locaties

Ben je op zoek naar een poetshulp in een andere locatie? Wij bedienen onder andere onderstaande gebieden: