POETSFIRMA GENT

Poetsfirma Gent

Op zoek naar een poetsfirma in Gent? De Schoonmakerij is actief in de volledige Gentse regio en helpt je met plezier aan een ervaren en betrouwbare hulp in huis.

Dankzij ons groot netwerk van poetshulpen, kunnen wij op zeer snelle termijn bij jou aan de slag. Onze medewerkers zijn ervaren en goed opgeleid, waardoor ze de perfecte ondersteuning bieden bij al je huishoudelijke taken. Ze doen daarbij uitsluitend beroep op ecologische producten, met respect voor mens en milieu. Bovendien is de hulp via ons poetsbureau ook een zeer voordelige oplossing, aangezien je gebruik maakt van elektronische dienstencheques. Kies dus voor onze poetsfirma en geniet van een kraaknet huis. Neem contact met ons op en ontdek wat we voor je kunnen betekenen.

Waar we sterk in zijn!

Persoonlijk en snel

We behandelen je aanvraag onmiddellijk en werken niet met een wachtlijst! We zorgen voor een vaste poetshulp en vervanging bij afwezigheid.

Een hart voor mens en milieu

We houden onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk en stimuleren het gebruik van ecologische producten.

Kwaliteit en ervaring

We zetten in op kwaliteit, betrouwbaarheid, opleiding en ervaring!

Vul hier je aanvraag in!


Happy customers

We laten ook graag onze happy customers even aan het woord!

Mijn poetshulp werkt ondertussen 6 jaar bij mij thuis op maandag. Ik ben meer dan tevreden over haar werk! In al die jaren is zij nog nooit afwezig geweest wegens ziekte en ze is steeds op tijd.

Vanessa

GENT

Ik wil jullie graag bedanken voor de bewezen diensten! Indien ik later opnieuw poetshulp nodig heb, neem ik zeker contact op met De Schoonmakerij

Wendy

GENT

Onze poetshulp is heel sympathiek, stipt en plichtbewust.

Ze poetst grondig, is steeds flexibel, en zeurt nooit wanneer er nog een beetje rommel ligt. Alles zeer goed dus!
Ilse

GENT

Dien hier je aanvraag aan bij onze poetsfirma in Gent!

Waarom we graag poetsfirma zijn in Gent:

Onze poetshulpen komen graag bij je langs in Gent, Gentbrugge, Sint-Amandsberg of Drongen. Kom je uit de regio van Gent en wil je graag weten of wij voor jou de ideale poetsfirma zijn?

Contacteer ons gerust en dan gaan we samen op zoek naar de geschikte oplossing. Voor ons is kwaliteit erg belangrijk. Daarom stellen we strenge eisen aan onze medewerkers en investeren we in de juiste opleiding en producten. De kuisvrouw die bij jou in Gent aan de slag gaat, zal dus snelle en efficiënte ondersteuning in je volledige huishouden bieden. Onze medewerkers betaal je met dienstencheques: een heel snelle en eenvoudige betaalmethode, waarbij je geen contant geld in huis hoeft te halen. Je koopt ze aan voor 9 euro per dienstencheque, maar dankzij het fiscale voordeel komt dit uiteindelijk neer op slechts 7,20 euro. Bovendien staat één dienstencheque steeds gelijk aan één uur werken, waardoor er geen onverwachte kosten optreden. Poetshulp ziek? Wil je iemand graag extra uren inschakelen? Wij lossen het voor je op. Als je op zoek bent naar een betrouwbare poetsfirma in Gent, is De Schoonmakerij dus een uitstekende keuze.

Een greep uit onze andere locaties

Ben je op zoek naar een poetsfirma in een andere locatie? Wij bedienen onder andere onderstaande gebieden: