POETSBUREAU EDEGEM

Poetsbureau Edegem

Op zoek naar een ervaren poetsbureau in Edegem? De Schoonmakerij is actief in de volledig Antwerpse regio om je snel te helpen met een goed opgeleide poetshulp die je ondersteunt bij tal van huishoudelijke taken.

Wederzijds respect is erg belangrijk voor ons. Samen gaan we op zoek naar een oplossing op maat: wil je hulp bij de schoonmaak, de strijk of andere huishoudelijke klusjes? Kwaliteit is gegarandeerd dankzij ons goed opgeleid personeel met de nodige ervaring. We werken daarnaast met ecologische producten die de impact op het milieu zo veel mogelijk beperken en zetten volledig in elektronische dienstencheques, die zowel fiscaal aftrekbaar als erg eenvoudig te gebruiken zijn. Ben je dus op zoek naar een betrouwbaar poetsbureau in Edegem? Contacteer ons dan snel.

Waar we sterk in zijn!

Persoonlijk en snel

We behandelen je aanvraag onmiddellijk en werken niet met een wachtlijst! We zorgen voor een vaste poetshulp en vervanging bij afwezigheid.

Een hart voor mens en milieu

We houden onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk en stimuleren het gebruik van ecologische producten.

Kwaliteit en ervaring

We zetten in op kwaliteit, betrouwbaarheid, opleiding en ervaring!

Vul hier je aanvraag in!


Happy customers

We laten ook graag onze happy customers even aan het woord!

Mijn poetshulp werkt ondertussen 6 jaar bij mij thuis op maandag. Ik ben meer dan tevreden over haar werk!
In al die jaren is zij nog nooit afwezig geweest wegens ziekte en ze is steeds op tijd.

Vanessa

ANTWERPEN

Ik wil jullie graag bedanken voor de bewezen diensten!

Indien ik later opnieuw poetshulp nodig heb, neem ik zeker contact op met De Schoonmakerij

Wendy

EDEGEM

Onze poetshulp is heel sympathiek, stipt en plichtbewust.

Ze poetst grondig, is steeds flexibel, en zeurt nooit wanneer er nog een beetje rommel ligt. Alles zeer goed dus!

Ilse

EDEGEM

Vraag hier je poetsbureau aan in Edegem!

Waarom we graag poetsen in Edegem:

De Schoonmakerij is in de volledige regio van Antwerpen actief om al je huishoudelijke taken te verzorgen.

Daar maakt niet alleen Edegem deel van uit, maar uiteraard ook Mortsel, Wilrijk en andere deelgemeenten. Onze medewerkers kunnen je huis vlot bereiken en voorzien je met plezier van een schoon huis.

Na een snelle opstart helpen we je met de volledige schoonmaak van je huis, zoals ramen lappen, afwassen en stofzuigen. Onze poetshulpen zijn grondig opgeleid en bezitten de juiste ervaring om alle verschillende huishoudelijke taken snel en efficiënt uit te voeren.

Je hoeft enkel in het bezit te zijn van dienstencheques om een poetshulp in Edegem in te schakelen. Wij werken met elektronische dienstencheques, maar je mag eventuele papieren cheques gerust opgebruiken.

Zo verloopt de betaling even vlot als de service die wij je bieden… en wat nog mooier is, is dat overheid hier zijn steentje aan bijdraagt, doordat dienstencheques fiscaal aftrekbaar zijn.

Woon je in Elsdonk, Buizegem of in een andere regio van Edegem en ben je benieuwd of je gebruik kan maken van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op: wij gaan samen met jou op zoek naar een poets- of strijkhulp die je ondersteunt bij al je huishoudelijke taken.

Afbeelding: Wikimedia

Een greep uit onze andere locaties

Ben je op zoek naar een kuisbedrijf in een andere locatie? Wij bedienen onder andere onderstaande gebieden: