KUISVROUW ANTWERPEN

Kuisvrouw Antwerpen

Op zoek naar een ervaren kuisvrouw in Antwerpen? De Schoonmakerij is actief in de volledig Antwerpse regio om je snel te helpen met een goed opgeleide poetshulp die je ondersteunt bij tal van huishoudelijke taken.

Wederzijds respect is erg belangrijk voor ons. Samen gaan we op zoek naar een oplossing op maat: wil je hulp bij de schoonmaak, de strijk of andere huishoudelijke klusjes? Kwaliteit is gegarandeerd dankzij ons goed opgeleid personeel met de nodige ervaring.

We werken daarnaast met ecologische producten die de impact op het milieu zo veel mogelijk beperken en zetten volledig in elektronische dienstencheques, die zowel fiscaal aftrekbaar als erg eenvoudig te gebruiken zijn. Ben je dus op zoek naar een betrouwbare kuisvrouw in Antwerpen? Contacteer ons dan snel.

Waar we sterk in zijn!

Persoonlijk en snel

We behandelen je aanvraag onmiddellijk en werken niet met een wachtlijst! We zorgen voor een vaste poetshulp en vervanging bij afwezigheid.

Een hart voor mens en milieu

We houden onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk en stimuleren het gebruik van ecologische producten.

Kwaliteit en ervaring

We zetten in op kwaliteit, betrouwbaarheid, opleiding en ervaring!

Vul hier je aanvraag in!


Happy customers

We laten ook graag onze happy customers even aan het woord!

Mijn poetshulp werkt ondertussen 6 jaar bij mij thuis op maandag. Ik ben meer dan tevreden over haar werk!
In al die jaren is zij nog nooit afwezig geweest wegens ziekte en ze is steeds op tijd.

Vanessa

ANTWERPEN

Ik wil jullie graag bedanken voor de bewezen diensten!

Indien ik later opnieuw poetshulp nodig heb, neem ik zeker contact op met De Schoonmakerij

Wendy

GENT

Onze poetshulp is heel sympathiek, stipt en plichtbewust.

Ze poetst grondig, is steeds flexibel, en zeurt nooit wanneer er nog een beetje rommel ligt. Alles zeer goed dus!

Ilse

GENT

Vraag hier je kuisvrouw aan in Antwerpen!

Waarom we graag poetsen in Antwerpen:

Onze poetshulpen komen graag bij je langs in Brasschaat, Schoten, Berchem of Edegem. Kom je uit de regio van Antwerpen en wil je graag weten of wij voor jou de ideale poetsfirma zijn?

De kuisvrouw die bij jou in Antwerpen aan de slag gaat, zal dus snelle en efficiënte ondersteuning in je volledige huishouden bieden. 

Contacteer ons gerust en dan gaan we samen op zoek naar de geschikte oplossing. Voor ons is kwaliteit erg belangrijk. Daarom stellen we strenge eisen aan onze medewerkers en investeren we in de juiste opleiding en producten.

Onze medewerkers betaal je met dienstencheques: een heel snelle en eenvoudige betaalmethode, waarbij je geen contant geld in huis hoeft te halen. Je koopt ze aan voor 9 euro per dienstencheque, maar dankzij het fiscale voordeel komt dit uiteindelijk neer op slechts 7,20 euro. Bovendien staat één dienstencheque steeds gelijk aan één uur werken, waardoor er geen onverwachte kosten optreden.

Poetshulp ziek? Wil je iemand graag extra uren inschakelen? Wij lossen het voor je op. Als je op zoek bent naar een betrouwbare kuisfirma in Gent, is De Schoonmakerij dus een uitstekende keuze.

Een greep uit onze andere locaties

Ben je op zoek naar een poetshulp in een andere locatie? Wij bedienen onder andere onderstaande gebieden: