KUISPLOEG GENT

Kuisploeg Gent

De Schoonmakerij is een kuisploeg in Gent die je met plezier op weg helpt om een betrouwbare huishoudhulp te vinden, in de volledige regio.

Ons personeel is ervaren en goed opgeleid en komt bij je langs voor al je poets- en strijkwerk. We maken gebruik van elektronische dienstencheques, die je makkelijk kan bestellen en afrekenen en daarbovenop ook fiscaal voordelig zijn.

Zoek je dus een betrouwbare poetsdienst die een snelle opstart kan garanderen? Kies dan voor De Schoonmakerij.

Waar we sterk in zijn!

Persoonlijk en snel

We behandelen je aanvraag onmiddellijk en werken niet met een wachtlijst! We zorgen voor een vaste poetshulp en vervanging bij afwezigheid.

Een hart voor mens en milieu

We houden onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk en stimuleren het gebruik van ecologische producten.

Kwaliteit en ervaring

We zetten in op kwaliteit, betrouwbaarheid, opleiding en ervaring!

Vul hier je aanvraag in!


Happy customers

We laten ook graag onze happy customers even aan het woord!

Mijn poetshulp werkt ondertussen 6 jaar bij mij thuis op maandag. Ik ben meer dan tevreden over haar werk! In al die jaren is zij nog nooit afwezig geweest wegens ziekte en ze is steeds op tijd.

Vanessa

GENT

Ik wil jullie graag bedanken voor de bewezen diensten! Indien ik later opnieuw poetshulp nodig heb, neem ik zeker contact op met De Schoonmakerij

Wendy

GENT

Onze poetshulp is heel sympathiek, stipt en plichtbewust.

Ze poetst grondig, is steeds flexibel, en zeurt nooit wanneer er nog een beetje rommel ligt. Alles zeer goed dus!
Ilse

GENT

Vraag hier je kuisploeg aan in Gent!

Waarom we graag poetsen als kuisploeg in Gent:

Woon je in Gent zelf, of ben je afkomstig van Gentbrugge, Ledeberg, Sint-Amandsberg of Oostakker? Geen enkel probleem: wij zijn actief in de volledig Gentse regio en kunnen dus snel en eenvoudig een kuisploeg bij je laten opstarten.

Ons poetsbureau gebruikt elektronische dienstencheques om een vlotte samenwerking te garanderen. Deze cheques zijn fiscaal aftrekbaar en daardoor ook voor jou een voordelige oplossing. Je betaalt enkel voor de uren waarbij onze hulpen daadwerkelijk bij jou aan de slag gaan, zodat je niet bang hoeft te zijn voor onverwachte kosten. Dienstencheques zijn erg eenvoudig te bestellen en te gebruiken, waarbij je de administratie volledig aan ons poetsbureau kan overlaten. We kunnen je niet enkel helpen met schoonmaakwerk, maar ook allerlei andere huishoudelijke taken, zoals ramen lappen, strijken en stofzuigen. Onze poetshulpen zijn voor al deze taken grondig opgeleid en werken snel en efficiënt. Heb je extra hulp nodig? Is je poetshulp ziek? Ons poetsbureau regelt alles: wij zoeken vervanging en gaan volledig in op je specifieke wensen. Zo kan je ten allen tijde genieten van een kraaknet huis. Contacteer ons dus snel als je op zoek bent naar een betrouwbare kuisploeg in Gent.

Een greep uit onze andere locaties

Ben je op zoek naar een poetshulp in een andere locatie? Wij bedienen onder andere onderstaande gebieden: