DIENSTENCHEQUES SINT-AMANDSBERG

Dienstencheques Sint-Amandsberg

Wil je graag een huishoudhulp inschakelen met behulp van  dienstencheques in Sint-Amandsberg?

De Schoonmakerij werkt met elektronische dienstencheques, al kan je je papieren dienstencheques bij ons nog met een gerust hart inleveren. Elektronische dienstencheques zijn echter nóg eenvoudiger aan te vragen en te gebruiken en doordat ze fiscaal aftrekbaar zijn, leveren ze je ook een mooi belastingvoordeel op. Eén dienstencheque kost 9 euro, maar kan in Vlaanderen voor maar liefst 30 procent fiscaal afgetrokken worden. En afrekenen wordt zelfs nog gemakkelijker: 1 uur = 1 dienstencheque. Er is dus geen enkele reden om niet voor de vele voordelen van dienstencheques te kiezen. Schakel onze poets- en strijkhulpen dus in met je dienstencheques in Sint-Amandsberg.

Waar we sterk in zijn!

Persoonlijk en snel

We behandelen je aanvraag onmiddellijk en werken niet met een wachtlijst! We zorgen voor een vaste poetshulp en vervanging bij afwezigheid.

Een hart voor mens en milieu

We houden onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk en stimuleren het gebruik van ecologische producten.

Kwaliteit en ervaring

We zetten in op kwaliteit, betrouwbaarheid, opleiding en ervaring!

Vul hier je aanvraag in!


Happy customers

We laten ook graag onze happy customers even aan het woord!

Mijn poetshulp werkt ondertussen 6 jaar bij mij thuis op maandag. Ik ben meer dan tevreden over haar werk!

In al die jaren is zij nog nooit afwezig geweest wegens ziekte en ze is steeds op tijd.
Vanessa

ANTWERPEN

Ik wil jullie graag bedanken voor de bewezen diensten! Indien ik later opnieuw poetshulp nodig heb, neem ik zeker contact op met De Schoonmakerij

Wendy

GENT

Onze poetshulp is heel sympathiek, stipt en plichtbewust.

Ze poetst grondig, is steeds flexibel, en zeurt nooit wanneer er nog een beetje rommel ligt. Alles zeer goed dus!
Ilse

GENT

Vraag hier je poetshulp aan in Sint-Amandsberg!

Waarom we graag poetsen in Sint-Amandsberg:

Sint-Amandsberg ligt vlakbij Gent en is daarom vlot te bereiken voor onze medewerkers. Heb je veel strijkwerk of ben je juist op zoek naar iemand die regelmatig je huis grondig kan schoonmaken met behulp van dienstencheques?

Dat is geen enkel probleem: onze huishoudhulpen komen met plezier bij jou langs in Sint-Amandsberg en zijn gespecialiseerd in het onderhoud van zowel grote als kleine oppervlakken. Woon je in Sint-Amandsberg, Oostakker, Gentbrugge of Destelbergen? Of woon je in een andere regio van Gent en ben je benieuwd naar onze diensten? Neem dan snel contact met ons op voor een persoonlijke oplossing op maat. Elke klant heeft immers specifieke wensen. Die communiceren we duidelijk met onze goed opgeleide en ervaren medewerkers, zodat het duidelijk is wat zowel klanten als poetshulpen van elkaar verwachten. Doordat wij actief zijn in de regio, kunnen we een snelle opstart garanderen… zo kan je op zeer korte termijn genieten van een kraaknet huis waar onze medewerkers allerlei huishoudelijke taken op zich nemen, zoals strijken, ramen lappen en afstoffen. We kiezen daarbij uitsluitend voor ecologische producten, zodat een minimale impact op het milieu gegarandeerd wordt. Maak je leven wat makkelijker en kies voor een poetsbureau met dienstencheques! Afbeelding: Wikimedia

Een greep uit onze andere locaties

Ben je op zoek naar een poetshulp in een andere locatie? Wij bedienen onder andere onderstaande gebieden: