DIENSTENCHEQUES MELLE

Dienstencheques Melle

Kies voor een huishoudhulp via dienstencheques in Melle! Wil je graag elektronische dienstencheques gebruiken?

Uitstekende keuze: ze zijn fiscaal aftrekbaar en bijzonder handig in gebruik. Via De Schoonmakerij vind je makkelijk een geschikte poetshulp die op zeer korte termijn bij jou kan opstarten. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en ervaren, en komen met veel plezier bij jou langs. Ze helpen je graag bij allerhande huishoudelijke taken, van de afwas tot de strijk. Daarbij gebruiken ze milieuvriendelijke producten die onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden. Graag een kraaknet huis? Kies dan voor een betrouwbare poetshulp in Melle.

Waar we sterk in zijn!

Persoonlijk en snel

We behandelen je aanvraag onmiddellijk en werken niet met een wachtlijst! We zorgen voor een vaste poetshulp en vervanging bij afwezigheid.

Een hart voor mens en milieu

We houden onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk en stimuleren het gebruik van ecologische producten.

Kwaliteit en ervaring

We zetten in op kwaliteit, betrouwbaarheid, opleiding en ervaring!

Vul hier je aanvraag in!


Happy customers

We laten ook graag onze happy customers even aan het woord!

Mijn poetshulp werkt ondertussen 6 jaar bij mij thuis op maandag. Ik ben meer dan tevreden over haar werk! In al die jaren is zij nog nooit afwezig geweest wegens ziekte en ze is steeds op tijd.

Vanessa

ANTWERPEN

Ik wil jullie graag bedanken voor de bewezen diensten!

Indien ik later opnieuw poetshulp nodig heb, neem ik zeker contact op met De Schoonmakerij
Wendy

GENT

Onze poetshulp is heel sympathiek, stipt en plichtbewust.

Ze poetst grondig, is steeds flexibel, en zeurt nooit wanneer er nog een beetje rommel ligt. Alles zeer goed dus!
Ilse

GENT

Vraag hier je poetshulp aan in Melle!

Waarom we graag poetsen in Melle:

Melle ligt vlakbij Gent, onze uitvalsbasis. Onze medewerkers zijn dus afkomstig uit de regio, wat de afstand tussen woon- en werkplaats beperkt.

Je poetshulp kan op zeer korte termijn bij je starten – flexibiliteit die door medewerkers en klanten wordt gewaardeerd! Woon je in Melle, Merelbeke, Overbeke of Oosterzele? Ontdek snel of we onze diensten ook in jouw regio aanbieden. De Schoonmakerij is actief in het volledige gebied rond Gent, dus neem gerust contact met ons op om de geschikte poetshulp te vinden. We kunnen je ondersteunen bij tal van huishoudelijke taken. Zoek je hulp bij de schoonmaak, strijk of andere klusjes? We staan voor je klaar. De Schoonmakerij is de ideale keuze voor wie graag werkt met elektronische dienstencheques. De dienstencheques zijn fiscaal aftrekbaar: cheques van 9 euro kosten je na aftrek slechts 7,20 euro. Je betaalt geen bijkomende kosten als beheerskosten, transportvergoedingen of andere extra’s. De perfecte oplossing voor wie snel en efficiënt een poetshulp wil inschakelen: we selecteren speciaal voor jou gemotiveerde en professionele hulp die je de grootste kwaliteit biedt. Afbeelding: Wikimedia

Een greep uit onze andere locaties

Ben je op zoek naar een poetshulp in een andere locatie? Wij bedienen onder andere onderstaande gebieden: